lunes, 26 de noviembre de 2012

Punts de venta

En els últims dies ens hem trobat amb més d'una persona interessada en saber com arribar als nostres productes. Això ens fa molta il.lusió i al mateix temps ens fa adonar-nos que potser no hem facilitat prou informació dels nostres punts de venta. Doncs bé, a continuació us informem de diferents vies per escollir la peça de gresolgris que més us interessi:`

- A través de botigues que tenen peces nostres. Aquestes, les podeu veure a la banda dreta d'aquest mateix blog i aquí us en fem un resum:

  1. Atzavara. Reus
  2. La mirada. Sabadell
  3. Oh mai gat. Terrassa
  4. Com anell al dit. Granollers
  5. La puça. Girona
  6. Can manetes. Mataró
- A través de tuppercraft. Una manera diferent i divertida de fer reunions amb els amics, prendre un cafè i accedir a una cuidada i àmplia selecció de productes fets a mà i de gran qualitat.

- Mitjançant el nostre correu electrònic. Si ja tens clar la peça que vols o tens algun dubte ens pots enviar un correu i posar-te en contacte directe amb nosaltres.

- El portal Society6 us ofereix productes de Gresolgris únics. Productes com bosses de roba, samarretes, coixins,... només es poden aconseguir mitjançant aquest web.

- Molt pròximament tindreu també a la vostra disposició una botiga online on veure tots els nostres productes i comprar-los de forma ràpida i fàcil.

Doncs bé aquí teniu diferents maneres de trobar-nos. Ja sabeu que per a qualsevol altre dubte estem a la vostra disposició! 

No hay comentarios:

Publicar un comentario