Joies de conte

"Hi havia una vegada una noia molt bonica. La seva mare li havia fet una capa vermella i la noia la portava tant sovint que tothom li deia la Caputxeta vermella.
Un dia, la seva mare li va demanar que portés uns pastissos a la seva àvia que vivia a l'altra banda del bosc, recomanant-li que no s' entretingués pel camí, doncs creuar el bosc era molt perillós, ja que sempre anava rondant per allà el llop..."Així comença un dels contes més  populars de la nostra tradició. Contes clàssics que tothom coneix. Històries que tothom ha escoltat i que tothom ha explicat. Personatges que formen part del nostre imaginari des de ben petits. Aquest és el punt de partida del projecte Joies de conte

La Caputxeta vermella, L'aneguet lleig, El Patufet i La llegenda de Sant Jordi, són les quatre històries amb les quals hem decidit començar. Ens hem fet nostres aquests contes amb una versió molt personal en imatges i joies.
La intenció és fer arribar a un públic adult un tema que deixa de ser aquí infantil. Tots tenim aquella part de nen que no volem perdre. Tots hem trobat un llop com el de la Caputxeta, ens hem sentit tan petits com el Patufet i alguna vegada també ens hem sentit aneguet lleig. Per últim, a tots ens fascinen la princesa i el cavaller Sant Jordi de la nostra llegenda.

Amb la intenció de fer-vos reviure aquestes grans històries del nostre imaginar-hi i de dur-les a sobre presentem Joies de conte  que es divideix en tres parts:

Una versió en paper de cada un dels nostres conte. 
I dues linies de joies. Una línia de plata amb les imatges i resina, en la que podeu trobar des d'anells i penjolls, a pins i arracades... 
I una línia de bijuteria, a un preu més baix, que va des d'arracades i penjolls a capsetes metal.liques que contenen la imatge al seu interior: